‏הזמנת טף & אינג'רה‏

אתיוביז דואגת לרכז עבורכם את מיטב העסקים של קהילת ביתא ישראל

לוגו אנגרה חוויה בטעם אחר
‏הזמנת טף & אינג'רה‏
אנג'רה וטף – בהזמנה עד אליך

הזמנת אינג'רה ל :
1.אירועים (המשיך דגס במועדון בר מצווה וכו'..)
2.לעסקים (לבעלי מסעדות ובעלי קייטרינג)
3.משלוחים לבתים פרטיים.

האינג'רה היא תחליף הלחם של האתיופים אך אינה דומה ללחם. את האינג'רה מכינים מקמח טף ומים בלבד. ללא ביצים, שמרים, שמן או מרגרינה. בשלב ראשון מכינים בצק עם מחמצת שאור. נותנים לבצק לתפוח במשך הלילה, למחרת מדללים אותו ויוצרים בלילה שצריכה לנוח ולתפוח במשך מספר ימים. כאשר הבלילה מוכנה שופכים אותה על משטח חם ב'מגוגו' – מכשיר חשמלי מיוחד שהובא לארץ מאתיופיה / או מחבת מיוחד לאינג'רה. את המגוגו לא משמנים בשמן אלא זורים עליו זרעי שומשום ומיד מנגבים ואוספים אותם בחזרה. מעט השמן המופרש מזרעי השומשום מספיק כדי שהאינג'רה לא תדבק ואין צורך בשמן לטיגון.

את הבלילה שופכים על המשטח החם בתנועה סיבובית. כאשר מתחילות להופיע בועות מכסים במכסה לשתי דקות ואז האינג'רה מוכנה. מורידים אותה בשלמותה בעזרת משטח קש קלוע, עליו היא מתקררת, ואז היא מועברת למתקן קש סגור השומר על טריותה. סוד ההצלחה הוא בהכנת בלילה מדויקת.
ניתן להזמין את המגוגו / את המחבת לאינג'רה כאן באתר, או להזמין את האינג'רה מוכן לכל אירוע (הזמנה מראש).>

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן