מאקו: הגיע הזמן שתיתנו צ'אנס למטבח האתיופי

אתיוביז דואגת לרכז עבורכם את מיטב המאמרים והכתבות בנושא קהילת ביתא ישראל

קטגוריות:

31/10/2019

צוות "חי בלילה" הגיע למסעדת אדיס עלם האתיופית באשדוד, ומצא שם לא רק אישה חזקה ובשלנית מחוננת שמקדישה את כל פועלה לאמה המנוחה, אלא גם מנות צמחוניות ובשריות טעימות במיוחד ובירה אתיופית נהדרת

קשה להגיד שיש הרבה מסעדות אתיופיות בישראל. בתל אביב מככבות באלינג'רה, טנאת המצוינת ומסעדת חבש, ברחובות אפשר למצוא את גוג'ו ובאשדוד קיימת כבר שש שנים מסעדת אדיס עלם. וזה חבל, אפילו חבל מאוד – כי המטבח האתיופי הוא מופת של בריאות, טעמים עזים וצבעוניות, עם שלל אפשרויות טבעוניות לצד וריאציות בשריות.

המשיכו לקרוא את הכתבה המלאה באתר מאקו

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן