ynet : חג הסיגד: "שמנו את המטבח האתיופי על המפה"

אתיוביז דואגת לרכז עבורכם את מיטב המאמרים והכתבות בנושא קהילת ביתא ישראל

קטגוריות:

26/11/2019
אינג'ירה, דאבו וחג הסיגד: המסעדנית פאנטה פרדה הגיעה לאולפן ynet, וסיפרה על החג האתיופי המסורתי ועל האוכל שמשודך לו. פרדה: "במסעדה שלי אני רוצה ומנסה להנחיל לכולם את התרבות האתיופית המדהימה, היפה, שהיא תרבות של כבוד ואנטי-תזה למה שקורה היום"

"שמנו את המטבח האתיופי על המפה", אומרת פאנטה פרדה, בעלת מסעדת "באלינג'רה" בתל אביב, הממוקמת בשכונת כרם התימנים. פרדה, התארחה באולפן ynet לרגל חג הסיגד.

המשיכו לקרוא את הכתבה המלאה באתר ynet 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Материалы по теме:

חדשות 13 : 30 שנה אחרי העלייה הגדולה לישראל: המסעדות האתיופיות פורחות
כ-150,000 יוצאי אתיופיה חיים בארץ ותורמים למגוון הקולינרי במטבח המקומי. לצד השמרנות המאפיינת את העדה, הדור החדש מציג חידושים ומשווק את התפריט נטול הגלוטן ודל ...
Ynet: לא עוד אקזיט בארה"ב או אירופה, היעד הבא: אתיופיה
הגיע הזמן להיפטר מהדעות הקדומות, ולפתוח את הראש לקשרים עסקיים עם מדינה מתפתחת בעלת שוק דינמי ופורה. הכירו את שני היזמים שמוכיחים שאתיופיה היא ...
מאקו: הגיע הזמן שתיתנו צ'אנס למטבח האתיופי
צוות "חי בלילה" הגיע למסעדת אדיס עלם האתיופית באשדוד, ומצא שם לא רק אישה חזקה ובשלנית מחוננת שמקדישה את כל פועלה לאמה המנוחה, אלא ...
Ynet: הכירו את העמותה שמשלבת יוצאי אתיופיה בהייטק
טק קריירה מכשירה צעירים יוצאי אתיופיה במטרה להעניק להם כרטיס כניסה לעולם ההייטק. "קשה להם לפרוץ את תקרת הזכוכית, כי בפריפריה החברתית שבה גדלו ...
רשת local: אסי זאודה, הבעלים של "חומוס אסי" ברעננה: "אף פעם לא הרגשתי שונה"
לרגל חג הסיגד שיצוין בשבוע הבא, חגם של יהודי אתיופיה, כתבנו שוחח עם אסי זאודה, הבעלים של "חומוס אסי" ברעננה, שמספר על העלייה מאתיופיה, ...

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן